VELIKI OBRAT

Severina nakon odluke Vrhovnog suda: Nećete se igrati s mojim djetetom

23.01.2024 u 14:09

Bionic
Reading

Nakon što je Nacional objavio da je u borbi Severine Vučković i Milana Popovića za skrbništvo nad njihovim sinom Aleksandrom došlo do novog preokreta jer je Vrhovni sud ukinuo presudu Županijskog suda u Splitu koji je povrijedio Zakon o parničnom postupku, pjevačica se oglasila za Večernji list

Najpoznatija obiteljska parnica u Hrvatskoj, ona između pjevačice Severine Vučković i njezina bivšeg partnera, srbijanskog poduzetnika Milana Popovića, zbog skrbništva nad njihovim maloljetnim sinom Aleksandrom, koji će uskoro navršiti 12 godina, dobila je novi dramatični zaplet, piše Nacional, dodajući da Severina i Milan neće više imati skrbništvo 'po pola', kako je to u kolovozu 2021. odredio Županijski sud u Splitu, već se skrbništvo ponovno vraća ocu, a ta odluka stupa na snagu odmah, neovisno o eventualnoj Severininoj žalbi.

'Evo sad su i Vrhovni suci dali svoj obol. Digli su ruku uime mojeg djeteta koje nikad nisu vidjeli, s kojim nikad nisu razgovarali, koje ima svoj život, svoje misli i koji deset godina trpi torturu sustava, i ja skupa s njim. Ne da mi se sada tražiti nepravilnosti u odlukama Vrhovnoga suda, ne da mi se više tražiti ikakve nepravilnosti, a pogotovo ove koje su donijeli protivno pravnoj praksi Ustavnog suda, kako kaže moja odvjetnica', izjavila je Severina za Večernji list.

'Ali da mi se boriti do zadnje kapi krvi za svoje dijete, bez kojeg sam bila 20 mjeseci, nećete se igrati s mojim djetetom. S kojim pravom. Moje dijete nije vreća krumpira s kojom ćete trgovati', dodala je.

  • +7
Severina u Kotru Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Dragan Mijatović