atraktivni selfie

Severina godinu započela na egzotičnoj destinaciji, pala je i fotografija u badiću

15.01.2024 u 08:32

Bionic
Reading

Završetak 2023. s mnoštvom nastupa je iza naših brojnih glazbenika te se sada odmaraju. Severina je kraj godine dočekala radno, za doček je nastupala u Crnoj Gori, a sada već tradicionalno u siječnju puni baterije u toplijim krajevima

Nedavno je jedna od naših najvećih zvijezda objavila fotografiju na kojoj se vidi da je na infuziji. Mnogi fanovi su se zabrinuli, no nije bila riječ o zdravstvenom problemu, umoru, iscrpljenosti ili sličnome. Naime ona je odlučila svoj organizam 'počastiti' energetskom infuzijom. Sada je Severina na mjestu na kojem će sljedećih dana potpuno predahnuti od posla i obaveza.

Pjevačica se javila s egzotične lokacije i pohvalila luksuznim smještajem u kojemu će uživati u društvu svog PR-ovca i ostatka svoje vesele ekipe, među kojom je i Iva Radić. Posebnu pažnju privukao je bazen, s kojeg puca nevjerojatan pogled na prirodu kojom je okružena, a podijelila je i zavodljivi selfie s plaže u kupaćem kostimu.

Nije poznato kada se vraća, no slavna Splićanka neće se dugo odmarati jer je već čekaju novi koncerti, među ostalima i onaj u Rijeci 10. veljače u Dvorani mladosti.

PJEVALO SE U SAV GLAS

Severina žari i pali: Atmosferu u zagrebačkom klubu dovela do vrhunca

Pogledaj galeriju