DUHOVITA KAO I UVIJEK

Hitno na depilaciju: Fotke u badiću zasjenili brkovi na Severininom licu

17.01.2024 u 10:04

Bionic
Reading

Jedna od naših najvećih zvijezda prije nekoliko dana odlučila zamijeniti hladne stupnjeve s onim nešto ugodnijima te je u društvu prijatelja otputovala na egzotičnu destinaciju. Odande nastavlja intrigirati javnost zavodljivim prizorima

Severina uživa u društvu svog prijatelja i glasnogovornika Davora Grgina te prijateljice Ive Radić, a fanovi ne ostaju zakinuti za to da vide kako im omiljena pjevačica ondje provodi vrijeme.

Seve se skinula te je u više objava pokazala kakve je kupaće kostime odabrala za guštanje u ovom odmoru. Za sada smo mogli vidjeti kako pozira u bikiniju, a osvanula je i u jednodijelnom badiću. Ne zna se koji joj bolje pristaje pa je zaradila hrpu komplimenata.

Također se pokazala i u do sad najneobičnijem izdanju koristeći 'filter' u aplikaciji koji osobi pred kamerom kreira brkove na licu. S 'brkovima' na licu se našalila o tome da se 'probudila s nečime na licu i da bi trebala na depilaciju'. Nakon komičnih dosjetki, slavna Splićanka nastavlja 'puniti baterije' na Tajlandu. Vozi se brodom, pjeva i vrijedno bilježi poglede na tamošnju prirodu, životinje..

Iza nje je godina puna poslovnih uspjeha, a jesenas se istaknula u žiriju hrvatske inačice showa 'Superstar' u kojem je uz Tončija Huljića, Niku Turković i njenog producenta Filipa Miletića bila u žiriju.

PJEVALO SE U SAV GLAS

Severina žari i pali: Atmosferu u zagrebačkom klubu dovela do vrhunca

Pogledaj galeriju