zasmetao mu intervju

Prvi splitski HDZ-ovac optužio Pamelu Anderson za specijalni rat protiv Hrvatske

28.05.2019 u 10:29

Bionic
Reading

Rezultati izbora za Europski parlament na kojima je HDZ prošao slabije od očekivanja očito su snažno uzdrmali temelje stabilnosti stranke, što se može vidjeti i po objavi saborskog zastupnika i prvog čovjeka splitskog HDZ-a Petra Škorića u kojoj je optužio glumicu Pamelu Anderson za sudjelovanje u specijalnom ratu protiv Hrvatske

'Tko smije sumnjati kad Pamela to ispali! Koriste osobu koja i ne zna gdje je Hrvatska za pronositelja i širitelja specijalnog rata protiv Hrvatske', napisao je splitski HDZ-ovac na Facebooku.

Škoriću je zasmetao naslov na portalu Večernjeg lista, a koji je prenio naglaske iz intervjua s Pamelom Anderson što ga je dala tjedniku Novosti, u kojem je stajala njena poruka da Hrvatska mora izaći iz nacionalističke prošlosti.

Anderson je za Novosti potvrdila da je na izborima za Europski parlament podržala lijevo-zelenu političku platformu Možemo! na Twitteru jer ima dobrog prijatelja iz Hrvatske s kojim je imala nastup za Arte, javni francusko-njemački program, i koji joj je rekao za njih, a ona se naknadno sjetila Tomislava Tomaševića, kojeg je upoznala kada je u debatnom klubu pri Sveučilištu Cambridge držala predavanje o pravima životinja i klimatskim promjenama.

Pamela Anderson Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia