SMUTILE JE KLIMATSKE PROMJENE

Pamela Anderson zbunila Twitter objavom o Hrvatskoj: Koje je to vijesti gledala?

04.05.2019 u 16:46

Bionic
Reading

Glumica i aktivistica, bivša Playboyeva zečica posljednjih godina na društvenim mrežama se bori za prava životinja, kritički osvrće na medije, 'pljuje' politiku američkog predsjednika Donalda Trumpa ili upozorava na klimatske promjene. Pamela Anderson objavom na Twitteru iznenadila je obožavatelje, a posebno one s našeg podneblja

'Moj prijatelj upravo gleda vijesti u Hrvatskoj - slike više od milijun ljudi evakuiranih zbog klimatskih promjena', napisala je glumica, najpoznatija po ulozi u 'Spasilačkoj službi'.

Odmah su krenuli neugodni komentari na račun njezine inteligencije, no Pamela Anderson se brzo ispravila i u drugoj objavi dodala - 'u Indiji'. Referirala se na snažan ciklon koji je pogodio istočnu obalu Indije odakle je evakuirano više od milijun ljudi. Evakuacijom je spašeno na tisuće života.

Bilo kako bilo, pokazala je da joj zemljopis očito nije jača strana.

Pamela je nedavno na Twitteru, među ostalim oštro je osudila predsjednika Trumpa, Veliku Britaniju i Ekvador nakon uhićenja njenog prijatelja Juliana Assangea. S nedavno održane gala večeri nogometnog kluba Olympique iz Marseillea, vidno ljuta otišla prije kraja nakon što je saznala kako se prikupljeni novac za siromašnu djecu u Marseilleu planira dati i za obnovu katedrale Notre Dame.

  • +9
Pamela Anderson Izvor: Profimedia / Autor: N.N.