BIJESNA NA SVE

Pamela Anderson podivljala zbog uhićenja Juliana Assangea

11.04.2019 u 18:00

Bionic
Reading

Glumica Pamela Anderson dugi je niz godina prijateljica Juliana Assangea, pa ne čudi da je oštro reagirala na njegovo uhićenje

Pamela Anderson oštro je osudila predsjednika Trumpa, Veliku Britaniju i Ekvador nakon uhićenja njenog prijatelja Juliana Assangea.

Zvijezda 'Obalne straže' ostala je u šoku kad je vidjela u kakvom je stanju osnivač WikiLeaksa izvučen iz ekvadorske ambasade u Londonu.

'Izgleda jako loše. Kako si to mogao učiniti, Ekvadore? Kako si to mogla učiniti, Velika Britanijo? Naravno – ti si američka prostitutka i treba ti nešto što će skrenuti pažnju sa idiotskog Brexita! Koje sranje', zaključila je Pamela Anderson.

'A SAD? Toksični kukavica od predsjednika mora okupiti svoje birače? Ti si sebičan i okrutan! Unazadio si svijet! Svi ste vi vragovi i lažljivci i lopovi. I trunut ćete, a mi ćemo se uzdignuti', napisala je Pamela Anderson u drugoj objavi na Twitteru.

Pamela Anderson i Julian Assange prijatelji su dugi niz godina i ona ga je uvijek branila i posjećivala tijekom sedam godina koje je proveo u ekvadorskoj ambasadi.

Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube