SMJENA TURISTA

Prometne gužve ne jenjavaju, kod Krapine kolona 7km

16.08.2014 u 18:44

Bionic
Reading

Pojačan je promet na većini cesta u smjeru mora i unutrašnjosti, gdje su višekilometarske kolone, te na graničnim prijelazima, izvijestio je večeras Hrvatski autoklub

Osobito je pojačan promet na A1 pred naplatom Lučko u smjeru Zagreba gdje je kolona oko 4 km, na A2 Zagreb-Macelj, pred naplatom Krapina kolona je oko 7 km, a pred naplatom Trakošćan 5 km, na A7 pred naplatom Rupa u smjeru graničnog prijelaza kolona je oko 5 km, a u smjeru Zagreba oko 2 km, na Istarskom ipsilonu kolone su prema graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija oko 10 km, na otoku Krku kolona je prema mostu, duž Jadranske magistrale (D8), kao i na D1 od Korenice prema Karlovcu.

Zbog jake bure na Jadranskoj magistrali (D8) između Karlobaga i Svete Marije Magdalene zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina vozila).

Promet osobnih vozila pojačan je na graničnim prijelazima: ulazak na Bajakovu, Iloku i Tovarniku; izlazak na Karasovićima, Pasjaku, Macelju, Metkoviću, Rupi i Bregani; a u oba smjera na Kaštelu, Plovaniji, Staroj Gradiški i Slavonskom Brodu.

Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

RTL Autor: RTL