poštanje mjera

Ponovno počinje raditi mobilna poslovnica Zagrebačkog holdinga

  • Autor: I. I. / Hina
  • Zadnja izmjena 08.05.2020 09:34
  • Objavljeno 08.05.2020 u 09:34
Ilustracija

Ilustracija

Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

Od ponedjeljka s radom ponovno počinje mobilna poslovnica Zagrebačkog holdinga, nakon stanke zbog epidemiološke situacije uslijed pandemije koronavirusa i preventivnih mjera

Iz Holdinga su u petak priopćili kako će njihova mobilna poslovnica do daljnjega tijekom radnog dijela tjedna obilaziti dvije gradske lokacije, ali će se u naseljima zadržavati dvostruko dulje u odnosu na raniji raspored.

Tijekom prijepodneva građanima će biti na raspolaganju od 8 do 12 sati te u poslijepodnevnom terminu od 14 do 18 sati. Također, specijalizirano vozilo dostupno je i subotom.

Individualni dolazak (u zasebnom terminu i na kućnu adresu) može se ugovoriti kroz Pozivni centar i broj 072 500 400. Uz starije, teže pokretne i sugrađane s invaliditetom, prednost u realizaciji ove usluge imaju sugrađani čiji su objekti oštećeni u potresu.

U pokretnoj poslovnoj jedinici mogu se ažurirati pojedinosti ugovorenih usluga, osobni ili podaci o objektu, a integrirana je i ostala korisnička podrška.

Raspored za sljedeći tjedan dostupan je na internetskoj stranici holdingcentar.zgh.hr. Informacije o planiranim terminima i lokacijama pružaju i agenti Pozivnog centra.

Raspored lokacija za sljedeći tjedan je na poveznici: https://www.zgh.hr/usluge-8/zona-za-korisnike-27/holding-centar/zbirni-pregledi/raspored-pokretnog-ureda/7038.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!