dobre vijesti

Pogledajte kojim će benefitima Hrvatski Telekom korisnicima olakšati trenutke krize

  • Autor: An. S.
  • Zadnja izmjena 14.03.2020 10:34
  • Objavljeno 14.03.2020 u 10:27
Hrvatski Telekom

Hrvatski Telekom

Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec

Hrvatski Telekom i u ovim trenucima kada na sve sfere društva utječe kriza izazvana širenjem novog koronavirusa (COVID-19), svojom komunikacijskom infrastrukturom izuzetnog kapaciteta i kvalitete osigurava da povezivanje i telekomunikacijska mreža djeluju punim kapacitetom, na pouzdan i stabilan način, kao i dosada

Hrvatski Telekom ima uspostavljene procedure u skladu s Planom za upravljanje kontinuitetom poslovanja za pružanje ključnih usluga i Operativnim planom za postupanja u slučaju pandemije i poduzimamo odgovarajuće mjere opreza kako bi zaštitili zdravlje i sigurnost naših zaposlenika, uz minimalan utjecaj na poslovanje i pružanje usluga zajednici u kojoj živimo i radimo.

Kako bi svojim korisnicima barem djelomično olakšao ovo razdoblje puno izazova, Hrvatski Telekom će od ponedjeljka, 16. ožujka 2020., svim svojim korisnicima omogućiti određene benefite, bez dodatne naknade.

HT će od ponedjeljka, 16.3., svim svojim korisnicima na pretplatu ili bonove, odnosno učenicima koji se koriste programom Škola za život omogućiti besplatan pristup dok se nastava bude održavala na daljinu.

Dodatno, svim privatnim pretplatnicima na raspolaganju će biti 15 besplatnih gigabajta prometa u narednih 30 dana, dok će korisnici na bonove imati 2 gigabajta na raspolaganju besplatno.

Kako bi se mogli prilagoditi trenutnoj situaciji, Hrvatski Telekom je već jučer poslovnim korisnicima omogućio dodatnih 50 gigabajta prometa, koje mogu koristiti u sedam dana, u svrhu olakšanja udaljenog poslovanja i rada od kuće. Nakon toga, svi poslovni korisnici će u narednih 30 dana dobiti još dodatnih 15 gigabajta prometa. Oni poslovni korisnici koji već koriste Flat poslovnu tarifu, na besplatno korištenje dobili su MAXtv To Go uslugu.

  • +7
  • +4

Hrvatski Telekom

Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec

Svi korisnici MAXtv usluge u periodu do 1. travnja 2020., a po potrebi i dulje, mogu besplatno koristiti Snimalicu koja omogućava snimanje i praćenje najvažnijeg informativnog i edukativnog sadržaja do 7 dana unazad te besplatno praćenje ekskluzivnih premijera, hit-serija, filmova i crtića holivudske, europske i regionalne produkcije na Pickbox NOW i RTL Play Premium videopaketima.

Podsjećamo i kako Hrvatski Telekom nudi i uslugu instrukcije.hr koja učenicima putem video instrukcija pomaže u svladavanju gradiva iz matematike za osnovnu i srednju školu. Sve video instrukcije su napravljene po programu školskog kurikuluma. Uz instrukcije.hr svaki školarac može uvježbat i naučiti kako rješavati lakše ili teže zadatke iz matematike za svaki razred. Instrukcije su dostupne svima bez ikakve dodatne naknade u MAXtv Videoteci i putem MAXtv To Go usluge.

Pratite nas na društvenim mrežama:

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!