FACEBOOK SAPUNICA

Po Sanaderu pljuje i kći predsjednika HDZ-a

02.12.2008 u 22:08

Bionic
Reading

Kćer predsjednika HDZ-a Sinja i predsjednika Viteškog alkarskog društva Stipe Jukića, osnovala je facebook grupu 'Kladim se da ću naći 5000 ljudi koji ne vole Sanadera'

SINJ - To je otkriveno na jednom sinjskom internetskom forumu. Grupa je pokrenuta kao odgovor na uhićenje predsjednika Foruma mladih SDP-a Dubrovnika Nikše Klečaka.

U opisu grupe stoji 'ali bi je trebalo napuniti s barem 50.000 ljudi' i 'no more police state'. Također je napisan poziv 'svaki član grupe neka napravi svoju grupu istog imena, pa neka nas sve privedu ako mogu!!!'.

Čalnovi foruma grada Sinja komentirali su ovo grupu i njezinu osnivačisu slijedećim riječima: 'očito je S. J. dobar roditelj koji potiče svoju dicu da stvaraju vlastito mišljenje. Pohvalno. Tribalo bi biti normalno i uobičajeno, ali nažalost eto nije', piše Jutarnji list

'Mislim da se radi o izmišljotinama. Ovo nema veze sa ničim ozbiljnim, i mislim da se radi o podmetanju meni osobno, jer zbog funkcija koje obnašam u gradu, naravno da sam poželjna meta mojim političkim protivnicima. Ja vas molim da dobro razmislite o svrsi svega ovoga jer se radi o maloljetnom djetetu', rekao je Stipe Jukić komentirajući 'internetske aktivnosti' svoje kćeri.

Treba biti oprezan s ovakvim stvarima jer to u konačnici može samo štetiti osobama koje su u najosjetljivijem razdoblju svog života. No, svakako smatram da je ovo jedna 'akcija' kojom se namjerava diskreditirati moju osobu, a nisam daleko od istine kada kažem da je već započela predizborna kampanja - rekao je Jukić.

Glasnogovornik Vlade RH-a Zlatko Mehun komentirao je kako je internet slobodan medije, te kako se na nikoga ne vrši pritisak, no dodao je 'da zasigurno ima puno igrača koji u ovom trenutku žele destabilizirati Vladu i služe se svakakvim načinima'.

Zanimljivo je da je kada se saznalo da će ova vijest izići u medije, na internetskom forumu grada Sinja došlo do masovne prepiske i brisanja, te uklanjanja profila s interneta.Autor teksta, novinar Jutarnjeg lista primio je nekoliko telefonskih poziva da tekst ne objavi.