NA RIJEČKOJ OBILAZNICI

Pijan i uz zabranu vožnje vozio 10 km u suprotnom smjeru

07.05.2013 u 14:03

Bionic
Reading

Pijan, s izrečenom zabranom upravljanja vozilima B kategorije te u krivom smjeru od Sv. Kuzma, istočnog dijela riječke obilaznice, sve do Diračja, južnim je kolnikom noćas vozio 60-godišnji državljanin BiH, a da se pukom srećom nikakva nesreća nije dogodila. Iako ga je policija pronašla, građani očevici vožnje u zabranjenom smjeru mole se da se jave u najbližu policijsku postaju ili na telefonski broj 192 zbog nastavka kriminalističkog istraživanja

Policijski službenici Interventne jedinice policije Rijeka primili su dojavu građana noćas 30 minuta nakon ponoći da se na riječkoj obilaznici vozilo kreće u krivom smjeru, a zaustavili su ga u Viškovu. Radi se o 60-godišnjem državljaninu BiH, a upravljao je pijan osobnim automobilom Opel Astra riječkih tablica. Alkometrom je preliminarno ispitan na prisutnost alkohola u organizmu te mu je izmjereno 1,28 promila.

Usto, provjerom u službenim evidencijama MUP-a RH otkrilo se da je automobilom upravljao usprkos prethodno izrečenoj zaštitnoj mjeri zabrane upravljanja vozilima B kategorije.

Policijski službenici Postaje prometne policije Rijeka nastavljaju s kriminalističkim istraživanjem s ciljem utvrđivanja svih okolnosti ovog događaja.