OZBILJAN KUPAC

Parma zbog Josipa Radoševića dovodi i njegovog brata

19.01.2013 u 22:11

Bionic
Reading

Talijanska Parma toliko je zagrizla da dovede Hajdukovog reprezentativca Josipa Radoševića, da bi navodno pristali uzeti i njegovog brata Antonija, koga bi iz drugoligaša Mosora odveli u treću talijansku ligu

Josip Radošević još uvijek razmišlja o ponudi Parme, koja bi ga rado vidjela u svojim redovima. Bliže je odluci da ponudu odbije, nego da je prihvati, pa Parma poseže za novim argumentima. Pristali su povistiti ponudu Hajduku, potom su povećali Josipovu plaću, a sada ugovor nude i Josipovom bratu Antoniju, koga bi iz drugoliogaša Mosora proslijedili u treću talijansku ligu. Sve kako bi Josipu olakšali odlazak iz roditeljskog doma.

Radošević je u subotu ujutro trenirao na Poljudu, bio je dobro raspoložen i ničim nije odavao dojam zabrinutosti ili pritiska zbog silnih ponuda koje stižu na njegovu adresu. Ponuda koje je navodno odbio jer nije spreman u dan – dva donijeti odluku da s 18 godina napusti roditeljski dom i ode na duže vrijeme u inozemstvo. Josip je zatražio time – out i dobio ga. No vrijeme istječe, a odluke još nema. Inače, osim Parme i Napolija, danas talijanski mediji spominju i Udinese, kao momčad zainteresiranu za usluge mladog reprezentativca.

Iz Hajduka šute, no čini se kako njima više gori pod pretama nego mladom Radoševiću. On računa da će ponuda biti, a Hajduk do kraja ožujka mora srediti financije, inače mu prijeti izgon iz Europe na godinu dana. A to bi pod svaku cijenu željeli izbjeći. Pa makar prodavali mladi i još uvijek nedokazane igrače, od kojih bi u budućnosti mogli dobiti i bogatije odštete.