NIJE VIDIO FAKTURE, ALI...

Orešković će platiti sve troškove za hranu u Opatiji iako nije našao posao

18.07.2016 u 12:32

Bionic
Reading

Premijer u ostavci Tihomir Orešković izjavio je da još nije vidio fakture, ali je obećao da će podmiriti troškove hrane u Opatiji za svoju obitelj, javlja Media Servis

Prema pisanju Jutarnjeg lista, obitelj premijera Oreškovića u vilu Costabella u Opatiji je stigla u ponedjeljak, 13. lipnja te ju je napustila u nedjelju, 10. srpnja. U tih 28 dana troškovi cateringa iznosili su navodno 85.113 kuna.

Obitelj je vilu koristila i u danima oko Uskrsa. Tada su, prema neslužbenim informacijama, na catering potrošili 15-ak tisuća kuna, a u vili su se zadržali četiri dana. Dakle, ukupno je obitelj Orešković na uslugu dostave hrane iz hotela za vrijeme boravka u opatijskoj vili potrošila navodno 100.113 kuna.


Inače, tehnički premijer Tihomir Orešković i ministar poduzetništva i obrta Darko Horvat u ponedjeljak su posjetili HS produkt u Karlovcu.

"Pucao sam ja još u Kanadi, HS Produkt ima proizvode na svjetskom nivou", kazao je pritom i poručio da Hrvatska s ovim proizvodima može konkurirati na svjetskom tržištu.

"Ostajem u Hrvatskoj, nisam još našao novi posao", rekao je također.