Kako do poticaja?

Od danas kreću poticaji do 5.000 kuna za kupnju električnog bicikla

25.04.2018 u 10:34

Bionic
Reading

Nakon tri godine Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost raspisuje novi natječaj za elektro-poticaje koji se financiraju iz sredstava EU-a, a poticaji se dijele i za kupnju električnih bicikala

Kako će novci za poticaje za kupnju električnog bicikla biti podijeljeni u vrlo kratkom roku, zbog velikog interesa javnosti donosimo vam smjernice kako da se pripremite na vrijeme i ostvarite poticaj.

Kako do poticaja?

Donosimo nekoliko ključnih koraka koje morate ispuniti prije prijave.

  • Preslika osobne iskaznice
  • Ponudu iz dućana ili web shopa za električni bicikl s navedenim tehničkim karakteristikama. Maksimalna snaga el. bicikla smije biti do 0.25kW.
  • Ispuniti prijavnicu i obrasce
  • Sve to skupa poslati na mail koji je objavljen na stranici Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, i nakon što vam izdaju odobrenje za subvenciju možete kupiti svoj električni bicikl
  • Nakon kupnje poslati mailom račun od kupovine, te svoj IBAN na koji će Vam u roku od 30 dana biti uplaćen iznos subvencije.

Ako još nemate svoj električni bicikl, a mislite da bi bilo super cool ga imati, ne oklijevajte, zavirite i zatražite ponudu ovdje.

Kako će novci za poticaje za kupnju električnog bicikla biti podijeljeni brzo, donosimo vam smjernice kako da se pripremite na vrijeme i budete prvi u redu.