PRIPREMITE NOVČANIKE

Objavljen cjenik za Gran Turismo 5 DLC

13.10.2011 u 11:28

Bionic
Reading

Sony je konačno u javnost izašao s cijenama DLC paketa za Gran Turismo 5, ali za britansko tržište

Prvi na toj listi je paket koji uključuje dvije potpuno nove staze naziva The Course Pack. Prva od njih je jedna od najzanimljivijih i najuzbudljivijih staza uopće, SPA-Francorchamps (s promjenjivim vremenskim uvjetima) te staza Kart Space I/II(vožnja moguća u oba smjera) koje koštaju 3,19 funti, što znači da će kod nas cijene biti vrlo slične ili iste, samo što će u našem slučaju valuta biti euro.  
 
Racing Car Pack će uključivati novi model Red Bull-ovog bolida X2011 te nekoliko specijalno tuniranih cestovnih modela za nemalih 6,29 funti.

The Racing Gear Pack uključuje 90 odjevnih predmeta uključujući i kacige i kombinezone osmorice najpoznatijih WRC i NASCAR vozača te službenu Gran Turismo kacigu. Sve navedeno koštat će vas 1,59 funti.

The Paint Pack pomoću kojeg ćete dobiti 100 novih boja te deset novih tema, koštaju 1,50 funti.

Ako vam se sve navedeno jako sviđa i poželjeli biste kupiti sve, onda je za vas definitivno Complete Pack na kojem ćete uštedjeti novce umjesto da kupujete svaki paket posebno.  

DLC će u Europi biti dostupan od 18. listopada.

Spomenimo i da je Gran Turismo 5 Spec 2.0 update moguće besplatno skinuti od početka tjedna koji donosi značajna poboljšanja u fizici igre, dodaje pogled iz kokpita za sve standardne automobile, dodaje novi photo mode te još pregršt ostalih sitnica. 

Gran Turismo 5 cockpit view