NIKAD MIRNO

Novi nesporazum remeti sklad na Poljudu

10.12.2012 u 08:06

Bionic
Reading

Hajduk je uoči zimske stanke dohvatio drugo mjesto na prvenstvenoj ljestvici, što mnogi smatraju iznimnim uspjehom ove mlade momčadi, no sportski direktor Sergije Krešić i trener Mišo Krstičević nemaju jednaki pogled oko budućnost i Hajduka.

Uoči posljednjeg, po mnogima i najvažnijeg ogleda Hajduka uoči odlaska na zimsku stanu, onoga protiv Zeline, Splitom se proširila vijest o ozbiljnom nesporazumu na relaciji sportski direktor Sergije Krešić - trener Mišo Krstičević. Iako su i jedan i drugi demantirali nesporazum, činjenica je kako njih dvojica nemaju jednake poglede na neke bitne detalje vezane uz mlade igrače i njihov budući razvoj.

U pitanju su mladi igrači koji imaju ugovor s Hajdukom i koji su proslijeđeni na kaljenje u 'Hajdukovu Lokomotivu' – Primorac iz Stobreča, te nekolicina mladih igrača koji su potpisali ugovore a da o tome nisu bili obaviješteni i Krešić i Krstičević. Veliko je pitanje što će biti s Hajdukovom podružnicom, koja niti je pretjerano efikasna a još manje financijski isplativa.

Kako dalje? Ako je vjerovati pomirljivim tonovima, nakon što Krstičević apsolvira Lokomotivu, sjest će za isti stol sa sportskim direktorom, te će zajedno krenuti u pregledavanje snimki potencijalnih prinova za proljetnu sezonu, od koje navijači Hajduka očekuju jako puno.

No obzirom da je predsjednik Brbić najavio kako novaca za pojačanja nema, Krešić i Krstičević morat će među ponuđenim mladim igračima Fluminensea pronaći pojačanja za proljetni dio sezone. U žestokoj konkurenciji Hajduk mora obraniti drugo mjesto i pokušati osvojiti Kup, čime bi spasio sezonu i potvrdio kako među Krstičevićevim igračima ima materijala i za ozbiljnije dosege.