KRSTIČEVIĆ NA MUKAMA

'Nemamo 'špicu', ali bodove moramo osvojiti'

14.09.2012 u 10:18

Bionic
Reading

Trener Hajduka Mišo Krstičević najavio je kako će njegova momčad u Zaprešiću igrati otvoreno i napadački, kako i priliči tradiciji i imenu momčadi koju trenira

Hajduk je dobro startao u sezonu, no u zadnje tri utakmice protiv Lokomotive, Osijeka i Rijeke upisao je svega bod. Malo, premalo za ambicije Hajduka složio se i trener Krstičević.

'Prva reprezentativna pauza nam nije dobro došla, tko zna, možda ova hoće', kaže Krstičević koji nije mogao računati na dobar dio momčadi, što zbog ozljeda, što zbog reprezentativnih obaveza.

'Caktaš i Andrijašević bili su virozni, Milović i Kiš se još uvijek oporavljaju, kao i Kukoč koji nam se opet priključio. Neće nam biti lako, nakon odlaska Vukušića, ostali smo bez Maglice i Kiša, tako da nemamo nijednog pravog špica. Nismo nikoga ni kupili tako da opet moramo s mladim snagama pokušati doći do bodova. No nećemo kukati, nećemo se sakriti u mišju rupu. Napasti ćemo Inter i pokušati pobijediti, što se od nas i očekuje'.

Osvrnuo se Krstičević i na igru mladog Radoševića u reprezentaciji i to nakon što je napao one koji su lansirali 'Facebook skandal'.

'Bio je to medijski linč zbog nečega što je uradio s 14 godina. Svi znamo koliko je Radošević dobar momak i to ne ide na čast onima koji su to napravili, ne znam iz kojih razloga. Bio bi red da se ispričaju. Radošević je sa 18 godina imao 92 posto točnih dodavanja i jako puno oduzetih lopti i za mene je igrao odlično. On je na putu da postane pravi igrač.