NA PROJEKTU EKIPA UPITNE KVALITETE

Need for Speed film u veljači 2014. godine

12.07.2012 u 11:14

Bionic
Reading

DreamWorks Studios objavio je da će njihov film baziran na Need for Speed franšizi u kina stići u veljači 2014. godine

Relativno nedavno saznali smo da je DreamWorks od EA otkupio prava na 'Need for Speed' ime, a danas znamo i točan datum početka prikazivanja filma u kinima diljem svijeta: 7. veljače 2014. Film će distribuirati Disney, a na redateljsko mjesto angažiran je Scott Waugh koji je dosad režirao tek ovogodišnji Act of Valor.

 

Na scenariju su angažirani John i George Gatins; John zasad ima nekoliko scenarija u Hollywoodskim uspješnicama poput Real Steela, dok se George baš i nema čime pohvaliti. Film će producirati Mark Sourian, koji nikada nije sam producirao film, već je bio koproducent na jednom jedinom filmu i to davne 1998. godine.

 

Čini se kako DreamWorks nije spreman uložiti previše novca u talent, a kako će sve na kraju ispasti vidjet ćemo za nešto manje od dvije godine.

 

Što se pak same Need for Speed franšize tiče, upravo je u razvoju reboot podserijala pod jednostavnim imenom 'Need for Speed: Most Wanted'. Igra će se na tržištu pojaviti 2. studenog ove godine i to na PC, PS3, Xbox 360, Wii U, PlayStation Vita, iOS i Android platformeme.

 

 

U isto vrijeme, CBS je otkupio prava na Deus Ex film, no pod uvjetom da Eidos Montreal vrlo usko surađuje na produkciji filma. Igra će biti temeljena na fenomenalnom 'Human Revolution'-u, a na produkciji će biti angažirani Roy Lee (izvršni producent 'The Departed'-a) i Adrian Askarieh.

 

Nažalost, to su zasad svi poznati detalji, no više njih očekujemo uskoro.