JAKO ODRIJEŠIO KESU

Nakon Maglice Hajduk želi i Bellea, a sve plaća Andabak

30.06.2012 u 21:35

Bionic
Reading

Hajduk je angažmanom Antona Maglice najavio kako se neće tako lako predati i odustati od utrke za vrh prvenstvene ljestvice.

Štoviše, Splićani namjeravaju i dodatno pojačati napad Henriem Belleom iz Istre.

Kako se to Hajduk upustio u utrku s Dinamom za Antona Maglicu i uspio izaći kao pobjednik pitali su se hrvatski ljubitelji nogometa, koji su već prežalili Hajduka koji pod teretom financijskih dugovanja već dugo posrće prema stečaju.

No odgovor se krije u Hajdukovom Nadzornom odboru, odnosno dobrotvoru koji sjedi u Nadzornom odboru – Jaki Andabaku, koji je ponovno uskočio' s pozajmnicom od 300.000 eura za odštetu Osijeku. A ako je suditi po dobro obaviještenim izvorima s Poljuda, Jako namjerava dovesti i Henria Bellea iz Istre, za kojeg treba izdvojiti upola manji iznos, te Ahmada Sharbinija.

Sve su to dobre vijesti uoči prvog ogleda u novoj sezoni, koji je na programu već za dvadesetak dana, kada na Poljud, u okviru drugog predkola Europske lige stiže Skonto iz Rige. Nije nemoguće da u slučaju prodaje Ante Vukušića, napad Hajduka protiv Skonta predvode Maglica i Belle.

Današnji dana na pripremama Hajduka u Njemačkoj bio je za igrače slobodan, a trener Mišo Krstičević iskoristio ga je da skokne do Rige, gdje je gledao visoku pobjedu Skonta nad Mettom od čak 5:0.