TRAGEDIJA KOD VODNJANA

Motociklista pregazio auto, djevojka pala preko ograde

27.07.2013 u 12:01

Bionic
Reading

Dvoje mladih motociklista, s riječkog područja, izgubilo je život u teškoj prometnoj nesreći, koja se dogodila jutros u 4,50 sati na cesti Vodnjan–Svetvinčenat

Do tragične prometne nesreće u kojoj su 29-godišnjak i 21-godišnjakinja na mjestu smrtno stradali, došlo je na nadvožnjaku iznad Istarskog ipsilona, na kilometar od Vodnjana, no za sad nije poznato tko je od njih upravljao motociklom.

Naime, mladi Riječani su na putu iz Vodnjana u oštrom desnom zavoju, najvjerojatnije zbog neprilagođene brzine, izgubili nadzor nad motociklom Aprilia i prešli na suprotnu stranu kolnika, nakon čega se motocikli zabio u zaštitnu ogradu.

Od silovitog udarca, djevojka je preletjela preko zaštitne ograde i pala na zemljanu površinu, dok je ozlijeđeni mladić ostao ležati na kolniku. Međutim, upravo u tom trenutku iz smjera Vodnjana naišao je Volvo i prešao preko njega!

Od zadobivenih ozljeda oboje su preminuli na mjestu nesreće, a kako je utvrđeno, 48-godišnji Puljanin koji je upravljao automobilom nije ozljeđen.

'Njihova tijela su po nalogu nadležnog državnog odvjetnika koji je izašao na mjesto događaja, prevezena na Odjel patologije OB Pula gdje će biti obavljena obdukcija. Vještačenjem će biti utvrđeno tko je upravljao motociklom', kazala je glasnogovornica PU istarske Nataša Vitasović.