RATNI NADIMCI

Milijan Brkić: Briselski Zoka nema me pravo zvati Vaso

30.11.2015 u 09:30

Bionic
Reading

Glavni tajnik HDZ-a Milijan Brkić na svom se profilu na Facebooku osvrnuo na izjavu Zorana Milanovića danu u nedjelju, a on je uoči samita lidera Europske unije i Turske u Bruxellesu kazao da je razina 'Tomislava Karamarka i Vase Brkića razina tamnog vilajeta'

'Milanović ponovno nije odgovorio predsjedniku HDZ-a, g. Tomislavu Karamarku na javni upit tko to štiti kriminal SDP-ove vlade, DUDI-a, njegova brata Krešimira i tko upravlja obavještajnim podzemljem.

Zoran Milanović nekadašnjem ravnatelju hrvatskih sigurnosnih službi i načelniku PU zagrebačke iz ratnih vremena slavnih Alfi, koje su zajedno s drugim ratnim postrojbama obranile Hrvatsku, odgovara da smo Karamarko i ja 'tamni vilajet'.

Što očekivati od propalog diplomata i tehničkog predsjednika Vlade RH kojem branitelji smrde, a svi koji su odlazili braniti Domovinu za njega su polupismena sirotinja, dok je urbani dečko s Knežije Zoran Milanović dezertirao u 'briselske hodnike'.

Najteža odluka iz njegove 'odiseje' u Bruxellesu bila je za koji će se polovni automobil odlučiti. To je 'braniteljska' biografija čovjeka koji je cijelu Hrvatsku svojom nesposobnom politikom doista pretvorio u 'tamni vilajet'.

Inače, Vaso je moj kodni ratni nadimak, ali to Briselski Zoka, koji rata nije vidio, ne može ni znati. Za gospodina Zorana Milanovića ja sam Milijan Brkić. Moji ratni suborci me mogu zvati Vaso!'