MILANOVIĆ UZVRATIO KARAMARKU

'Razina Tomislava Karamarka i Vase Brkića je razina tamnog vilajeta'

29.11.2015 u 17:02

Bionic
Reading

Hrvatski premijer Zoran Milanović uzvratio je u nedjelju u Bruxellesu na izjavu Tomislava Karamarka da je on stvorio obavještajno podzemlje, kazavši da je Sigurnosno obavještajna agencija (SOA) s Draganom Lozančićem na čelu dosegnula europsku razinu, a s Karamarkom i Brkićem "razinu tamnog vilajeta".

"U zadnje tri godine od kada je na čelu SOA-a Dragan Lozančić, Hrvat iz Amerike, tradicionalnih svjetonazora kojeg poznam iz sustava već 20 godina, doktor je sa sveučilišta Columbia, predavao je na koledžima NATO-a. Nemate puno takvih ljudi u Europi. To je razina koju smo dosegli s njim i njegovim timom. Razina Tomislava Karamarka i Vase Brkića je razina tamnog vilajeta i s te razine smo se digli i sad smo konačno u Europi", rekao je Milanović, odgovarajući na zahtjev novinara da komentira subotnu izjavu predsjednika HDZ-a.

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko istaknuo je u subotu kako je ponosan na svoju biografiju kao čelnika obavještajnih službi i policajca, a na neizravne optužbe čelnika SDP-a Zorana Milanovića na njegov račun, odnosno da na SDSS-ovca Mirka Raškovića pritisak vrši "obavještajno podzemlje", uzvratio je kako je možda Milanović stvorio obavještajno podzemlje.

Milanović u Bruxellesu sudjeluje na summitu EU-Turska.