'REFORME NEĆE PATITI'

Milanki Opačić u čeljust ugrađena titanska pločica

25.02.2014 u 16:14

Bionic
Reading

Potpredsjednica Vlade te ministrica socijalne politike i mladih Milanka Opačić u ponedjeljak ujutro je pala i slomila donju čeljust. Već u utorak je operirana, a u Vladi očekuju da će se vratiti na posao za tjedan dana. Do tada će je mijenjati zamjenica Maja Sporiš

U Vladi poručuju da se ništa neće promijeniti vezano uz reformske mjere u socijalnom sustavu i da će se poslovi raspoređeni po resorima nastaviti bez smetnji. Premda je ministrica slomila donju čeljust te nije mogla govoriti ni jesti, u njezinom ministarstvu očekuju da će se vratiti na posao već za tjedan dana.

U Ministarstvu socijalne politike javljaju da je Opačić danas operirana na Klinici za kirurgiju lica, čeljusti i usta KB Dubrava.

'Riječ je o manjem zahvatu koji je prošao bez komplikacija, što podrazumijeva da će potpredsjednica Vlade vrlo brzo biti otpuštena na kućnu njegu', navodi se u priopćenju.

Ministrici Opačić se u ponedjeljak ujutro, dok se spremala za posao, zavrtjelo u kupaonici, zbog čega je vjerojatno nakratko izgubila svijest te je pala i nezgodno udarila bradom. Odmah je prebačena u bolnicu u kojoj joj je sašivena posjekotina na bradi te je utvrđen prijelom čeljusti.