GOSTI U RUSANOVOJ

Marković na mukama zbog USKOK-a i Šimića

17.12.2011 u 13:18

Bionic
Reading

Kuća u Rusanovoj, dom Hrvatskog nogometnog saveza, dobila je u petak goste. Bili su to istražitelji USKOK-a, za koje nema odmora zbog brojnih afera u hrvatskom nogometu

U emisiji 'Otvoreno' Zorislav Srebrić je izjavio 'kako jedva čeka dolazak inspekcije' da bi se utvrdilo je li HNS 'čist', barem njegov vrh, a njegov 'poziv' USKOK je prihvatio u petak.

Istražitelji Ureda za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminala opet su boravili u kući hrvatskog nogometa, a jesu li našli nešto kompromitirajuće o Vlatku Markoviću i njegovom odabranom društvu, još će biti neko vrijeme tajna.

'Naša vrata otvorena su za sve, osim za ove mangupe koji žele doći do blagajne. E nećete, bogami', poručio je bijesni Marković koji ne namjerava prepustiti svoju stolicu nekome drugome. Barem ne svojevoljno.

Predsjednika HNS-a zasigurno je naljutila i informacija da će ga pokušati skinuti Dario Šimić koji bi svoju kandidaturu mogao istaknuti već 21. siječnja na Skupštini HNS-a, i to kao predstavnik Nogometnog saveza Zagrebačke županije.