RESPEKT NA POLJUDU

Krstičeviću Zaprešićani poput Rima i Pape

06.12.2012 u 14:25

Bionic
Reading

Trenera Hajduka Mišu Krstičevića ne zabrinjavaju nešto lošiji rezultati i četiri remija u nizu, drži kako je njegova mlada momčad ispunila cilj, te kako bi u slučaju pobjede nad Interom i Zelinom bio zadovoljan prvim dijelom sezone.

'U razgovorima s vodstvom kluba i navijačima pred nas je postavljen zahtjev da budemo daleko od zone ispadanja. To smo ispunili, no lijepo bi bilo da pobijedimo Inter i Zelinu i da do pauze osiguramo drugo ili treće mjesto. Ja bih osobno time bio zadovoljan' kazao je Krstičević i dodao:

'Naši rezultati nisu u skladu s igrom, protiv Osijeka, smo bili bolji i dominirali, u Zelini smo odigrali najbolje poluvrijeme, a Rijeku držali daleko od gola, što i nije tako lako ako se uzme u obzir njihovo iskustvo i kvalitetu. Nadam se da ćemo s dva kvalitetna rezultata okončati sezonu'

I dok se Zelina doima kao 'lak zalogaj', Inter u Split dolazi na krilima lijepe tradicije, četiri godine nisu izgubili na Poljudu. Kad se tome doda i da Hajduku nedostaju kartonirani Radoševićš i Maglica, ozlijeđeni Oremuš, potom nedovoljno oporavljeni Vuković, Lima, Caktaš...

'Inter je izgubio svega dvije utakmice na gostovanjima i ta činjenica zaslužuje respekt. No taj će respekt nestati kad počne utakmica i mi ćemo, kao i uvijek, krenuti na pobjedu. Rekao sam igračima: 'Došli smo u Rim, sad moramo vidjeti Papu' zaključio je Krstičević.