NOVOSTI S POLJUDA

Krstičević u problemima uoči početka proljetnog dijela sezone

08.02.2013 u 14:49

Bionic
Reading

Uoči prijateljskog ogleda s ljubljanskom Olimpijom, trener Hajduka Mišo Krstičević požalio se novinarima na brojne probleme koji ga muče, prije svega probleme oko sastava momčadi, koja nije kompletna.

Hajduk će u proljetni dio sezone startati s puno problema. Osim ozljeda Maloče, Milića i Ozobića, za koje se ne zna kad će biti sanirane, te prodaje Radoševića, čak 14 igrača Hajduka bilo je na reprezentativnim okupljanjima, te nisu normalno trenirali. 'Imamo velikih problema, pogotovo na mjestu zadnjeg veznog igrača. Pokušavamo nešto napraviti do kraja prijelaznog roka, no teško je to, znate da Hajduk nema novaca i ne može platiti nikoga' kazao je Krstičević.

'Od prinova koje su došla u zimskom prijelaznom roku nema prevelike koristi. 'Svi su u fazi prilagodbe, jedino je Kouassi blizu prve momčadi. On je dao naznaku da bi nam mogao biti koristan, ostali se tek moraju dokazati. Ako igrač sa strane želi ući u momčad Hajduka, mora biti na trenigu u igri i po ponašanju bolji od naših mladih igrača'.

'Problema je puno, a cilj sezone se zna. Osvajanje kupa i zadržavanje druge pozicije na ljestvici imperativ je ove mlade momčadi. 'Nisam kukavica, da jesam ne bih ni prihvatio ovaj posao prošle godine. Vjerujem u ove momke i u Hajdukovo proljeće. Možemo osvojiti kup i zadržati drugo mjesto u jakoj konkurenciji. Split, Rijeka i Slaven ulažu ogromna sredstva a mi imamo svoj put, mi se oslanjamo na naše mlade igrače'.

Mladi igrači su i potencijlna opasnost jer se njihova iskakanja u ponašanju svode pod zajednički nazivnik 'mladost – ludost'. Krstičević je svjestan toga, pa je naredio izradu kodeksa ponašanja, koji će uskoro biti podijeljen igračima. 'Uvijek ima sitnih iskakanja, mladi su to igrači, no mi to nastojimo riješiti unutar svlačionice, malo ih, kako mi to volimo reći 'klepimo po glavi' nasmijao se Krstičević.