'jako se loše osjećam'

Krstičević: Što mi je trebao ovaj povratak u politiku?

30.01.2020 u 19:53

Bionic
Reading

'Za sve ono što sam stekao, platio sam porez. Sada u tom tehničkom dijelu sam pogriješio. Tehnički ću to sada ispraviti i to je to', rekao je ministar obrane Damir Krstičević nakon što je otkriveno kako je u svojoj imovinskoj kartici unio duplo manju vrijednost kuće u Žaboriću kraj Šibenika

Grešku će, kako je rekao u Dnevniku Nove TV ministar obrane Damir Krstičević, ispraviti danas, a sutra ujutro će to i predati.

Na novinarski upit je li mu 'ipak malo neugodno', Krstičević je odgovorio: 'Ne da mi je neugodno, nego se jako loše osjećam'.

Dodao je kako je u redu jer ljudi rade svoj posao.

'Ali vjerujte mi, na ovaj način, uz ovaj dio biti ministar, sutra u perspektivi nekoj, ja kažem da će itekako razmislit, razmislit će puno puta, vjerujte mi da i ja razmišljam puno puta: pa što mi je trebalo?', rekao je Krstičević te nastavio:

'Bio sam u vojsci, nakon toga sam otiša u privatni sektor, što mi je treba ovaj povratak u politiku i da se čovjek bavi politikom. A ovaj, pitam sebe dnevno, jel ovo vrijedi? Jel ovo vrijedi da čovjek angažirano od jutra do sutra ima odgovornost, veliku, želi nešto stvoriti, nešto dati, iskustva kojeg iman, ali dobro, fala Bogu, ići ćemo dalje.'