PROBLEMI SA SASTAVOM

Krstičević: Ako netko potpiše da smijem izgubiti....

12.04.2013 u 14:42

Bionic
Reading

Trener Hajduka Mišo Krstičević muku muči oko sastava momčadi zbog velikog broja ozlijeđenih igrača, no unatoč tome ne želi u vatru gurnuti mlade igrače poput Kiša, Bašića, Mikanovića....

Već otprije ozlijeđenima Miloviću, Jonjiću, Miliću, Ozobiću, Maloči, Tomašu..., nakon dvostrukog gostovanja u Zaprešiću i Koprivnici, priključili su se ozlijeđeni Maloča, Oremuš i Andrijašević, te Vršajević, koji će pauzirati zbog crvenog kartona. No sve to nije dovoljno da trener Hajduka Mišo Krstičević konačno ponudi priliku mladićima poput Kiša, Bašića, Mikanovića, koje bi i navijači Hajduka rado vidjeti na terenu.

'Ako mi netko u klubu potpiše da mogu izgubiti utakmicu, ja ću staviti sve mlade. Morate biti svjesni da je teško klincima natovariti na leđa takav teret, da sami moraju iznijeti utakmicu. Lako je kad uvedete jednoga ili dvojicu s iskusnijima. Lani sam promovirao neke poput Vladislavića, Hajdera... pa smo izgubili nekoliko utakmica u nizu i puklo je po mojoj glavi, po ničijoj drugoj', kazao je Krstičević i dodao:

'Hajduk je iza Dinama najefikasnija momčad, a uz njih smo primili i najmanje golova. Izgubili smo na Poljudu dvije utakmice, protiv Dinama, bolje da ne kažem kako, a trener Istre Pamić je nakon utakmice sam kazao da smo bili puno bolji. To je važno, sve ostalo su gluposti kojima se ne želim nepotrebno zamarati. Ja sam zadovoljan, svoj posao sam odradio onog trenutka kad smo osigurali opstanak' kazao je strateg Splićana.

Cibalia je bila u drugom planu, no ipak:

'Znam da svi dolaze ovdje napraviti što bolji rezultat, pa će tako doći i Cibalija koja se bori za opstanak. Oni će se truditi, ali ćemo se truditi i mi. Ovo nam je šesta utakmica u samo dva tjedna, nemamo igrača da osvježimo momčad ili odmorimo nekoga, ali nećemo kalkulirati. Idemo na pobjedu, kako zbog nas, tako i zbog regularnosti, da nam netko ne kaže da protiv jednih igramo kompletni, a protiv drugih ne' zaključio je Krstičević.