STREETSTYLE BY SONJA DVORNIK

Koliko lipoga svita na jednome mistu?!

06.07.2015 u 12:00

Bionic
Reading

Ne propustite prvu hrvatsku izložbu ulične mode koju potpisuje splitska fotografkinja Sonja Dvornik čija je karijera započela na ModaKomoda blogu, a danas glasi za jednu od najpoznatijih hrvatskih streetstyle fotografa. U postu vam donosim fotogaleriju po mojem izboru!


Prije nepune četiri godine primjetila sam je kako sramežljivo šeta sa svojim amaterskim fotoaparatom po Rivi i slikaje. Prišla sam joj i pitala je da mi pokaže što radi. Iz malog ekrančića prštala je emocija. Rekla sam joj: 'Ajd mi složi jednu fotogaleriju pa ću je objaviti na ModaKomomoda blogu (koji je btw bio tek u povojima)'. Sumnjičavo je rekla: 'Ajme ne znam ti ja baš slikat, al' dobro.'

U tom prvom predstavljanju na ModiKomodi izjavila je: 'Uzor mi je legendarni splitski fotograf Feđa Klarić, a želja mi je jednog dana, baš poput njega, izdati knjigu svojih najboljih uradaka.'

Izgleda da se Sonjina želja, malo po malo, ostvaruje jer ovih je dana, u staroj Gradskoj vijećnici u Splitu, postavila svoju prvu izložbu pod nazivom Streetstyle by Sonja Dvornik. U međuvremenu svoje je živopisne fotogalerije, osim na ModaKomoda blogu, objavljivala u najvećim hrvatskim časopisima i na najčitanijim portalima.

U nastavku donosim fotogaleriju po mojem izboru za sve one koji nisu u mogućnosti doći na izložbu, a vi koji jeste, cijelu izložbu pogledajte do 07. srpnja u staroj Gradskoj vijećnici na Pjaci.

photo: Sonja Dvornik


Sonja draga, od srca ti čestitam na ovom velikom uspjehu koji je plod upornosti, strasti i talenta. I u ime cilega Splita ti zahvaljujem na predivnim momentima našeg lipoga grada i šesnoga svita koje si ovjekovječila zauvik.

Sonjin rad pratite na njenoj Facebook i Instagram stranici.