facebook prepucavanje

Karamarko objavio sliku žabe: Vratite mi, umjesto Dahlie, neku od cajki iz Arene

09.04.2024 u 10:26

Bionic
Reading

Obračuni na Facebooku, po svemu sudeći, glavna su okosnica ove predizborne kampanje. Nakon Zorana Milanovića i Olega Butkovića, u prepucavanje na društvenim mrežama upustili su se i HDZ-ov Tomislav Karamarko i Dalija Orešković iz Stranke s imenom i prezimenom

Karamarko je, podsjetimo, jučer objavio kako se šokirao kada se probudio i kroz prozor vidio nju. Radilo se predizbornom plakatu Dalije Orešković, s kojom Karamarko od ranije ima loše odnose jer je bila na čelu Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa, kada je donesena odluka da se on nalazi u sukobu interesa, zbog čega je i napustio politiku, samo da bi tu odluku kasnije srušio Visoki upravni sud.

Na njegovu jučerašnju objavu odgovorila je odmah i sama Dalija Orešković, i to citatom Andreja Plenkovića s Općeg sabora HDZ-a 2016. kada je ovaj prozvao Karamarka, a onda i preuzeo stranku. Spomenula je pritom i njegovo nedavno pojavljivanje na Općem saboru HDZ-a.

Sada je stigao i novi odgovor Karamarka.

'ONA se oglasila, zagrmila, poučila me što mi je bilo činiti u Lisinskom. ONA to zna i zbog lažnog domoljublja mi opalila čvrgu. Ponavlja neku čudnu, fatalnu rečenicu Andreja Plenkovića. Uostalom ta rečenica je moguće i u njoj potaknula “domoljublje” čije su posljedice dekontaminirane u sudskim procesima koje sam dobio. Naravno o tome će biti još riječi', napisao je Karamarko, objavivši uz status i fotografiju žabe.

'Neosporno je da tada počinju njezinih pet minuta slave. Čvrsto je zauzela svoje mjesto na listu lopoča i iz te perspektive se bavi tim nečim (politikom valjda)!? I evo, Dahlia u maniri Nade Dimić, ispod mog prozora poziva na nekakvu riječnu revoluciju i spominje pravdu. I na kraju molio bih vrijedne ljude, koji noću lijepe plakate, da mi vrate neku od cajki koje pune Arenu. Sumnjam da im Dahlia može parirati. I sve će opet biti ok', poručio je Karamarko.