urezala se u pamćenje

Karamarko: Probudio sam se, pogledam kroz prozor. Kad tamo ONA

08.04.2024 u 14:45

Bionic
Reading

Iako jedno vrijeme nije bio aktivan, bivši šef HDZ-a Tomislav Karamarko ponovno je izazvao interes javnosti nakon što se pojavio na Općem saboru HDZ-a. Danas se oglasio i na Facebooku

'Probudih se prekjučer ujutro nadajući se dobrom danu. Kad pogledavši kroz prozor - ONA… političarka. Želi li netko razbucati promet u mojoj ulici? Pa još neki dan tamo je visio neki tip koji puni Arenu ali arlauče i Dodiku, frendu i strateškom partneru hrvatskih čelnika. Prije njega smiješila se sa istog mjesta umjetnica sličnog karaktera, cajkuša. No sve je to “mala voćka poslije kiše” u odnosu na novonastalo stanje. ONA…', napisao je Karamarko na Facebooku te objavio sliku predizbornog plakata s likom Dalije Orešković.

'Crveni jumbo plakat, njezin umiljati lik. I zamislite, piše - rijeke pravde dolaze. Dahlia i pravda? Možda bi mogli dodati i poštenje? Dokazano, empirija, nerazdvojni pojmovi. Crvena boja, ona i rijeke pravde. Poprilično prijeteća najava neke naplavine. Je li se to razlila kakva žabokrečina? Ili je možda kakva septička jama popustila…?? Sreća, spavaća soba mi je na dvorišnoj strani. A i vrijeme brzo prolazi', poručio je Karamarko.

Podsjetimo, Karamarku se Dalija Orešković posebno urezala u pamćenje. Naime, upravo je ona bila na čelu Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa kada je to tijelo donijelo odluku da se on nalazi u sukobu interesa zbog afere Konzultantica. Karamarko je zbog svega napustio Vladu i politiku, ali Visoki upravni sud je nekoliko godina kasnije poništio odluku povjerenstva.