SVE ZBOG TRUDNICE

Junak dana vozač je autobusa iz Splita; očitao je lekciju putnicima i odbio pokrenuti autobus

08.08.2019 u 09:52

Bionic
Reading

Vozač Prometa iz Splita, koji je želio ostati anoniman, odbio je tijekom jučerašnjeg dana pokrenuti autobus prije nego se netko od putnika ustane trudnici

Kako javlja Slobodna Dalmacija, još jedan vozač Prometa ispao je heroj nakon što se suprotstavio putnicima bez empatije i pomogao trudnici koja se jučer u prijepodnevnim satima negdje kod Šina ukrcala u autobus Stobreč – Split.

'Tog dana su bila dva slučaja s trudnicama. Jedan je odmah riješen jer se trudnici, čim sam jednom putniku rekao, prepustilo mjesto, a drugi slučaj je bio onaj kad sam ustao i zaprijetio da neću nastaviti voziti sve dok trudna gospođa ne sjedne', rekao je za Slobodnu vozač, koji ipak imenom i prezimenom nije htio u javnost.

Kako kaže, u autobus na Šinama ušla je trudnica, koju je zamolio da negdje sjedne. Međutim, do sljedeće stanice je u retrovizoru vidio da u prepunom autobusu ona i dalje stoji kod vrata.

'Žalosno je da su neki putnici zagunđali kad sam se ustao i zatražio da joj se ustupi mjesto. Jadnoj gospođi je bilo neugodno pitati, a nitko od putnika se nije ponudio', dodao je vozač.

Inače, ovaj Prometov vozač je u svojoj karijeri ovakvo što napravio već 10-ak puta i smatra kako bi putnici trebali imati više razumijevanja.