ULIČNA MODA

Judin Pazaar - Biser do bisera!

22.03.2015 u 12:37

Bionic
Reading

Ukoliko vas još nismo zaintrigirali da danas i/ili sutra dođete na proljetni sajam u Judino drvo, nakon ovog posta nećete ostati ravodušni. Biser do bisera!


A najveći među njima je prelijepa Splićanka Vesna Parčina, profesionalni model i novopečena stjuardesa s kojom ću vas uskoro bolje upoznati. Vese je, zajedno s Lukom u Zagrebu, snimila predivan editorial s nekim komadima koje ćete moći danas i sutra pazariti na Judinom Pazaaru

Drugi pak biser je bolero iz prošlogodišnje H&M Concious kolekcije, ujedno jedan od najboljih komada koje posjedujem u svom ormaru. Iako ga nisam imala namjeru prodavati, donjet ću ga na pazaar pa kud puklo. Bude li interesa, možemo napraviti i neku licitaciju. ;)

bolero: H&M Concious, hlačice i čizme: privatno vlasništvo
tajice: , majica: Zara, kratki sako: vintage, cipele: ShoeBox
bolero s resama: Topshop, suknja: H&M
military sako i kapa: vintage
karirani sako i kapa: vintage

photo: Luka Nižetić


U dosadašnjim postovima koje sam objavljivala kao preview onoga što će se naći na mojem štandu na JP (iako moram istaknuti da će pored mene biti još 11 cura - svaka sa svojim faktorom), uglavnom su dominirali novi ili second hand komadi iz highstreet dućana. Danas je naglasak više na vintage odjeći koju sam kupovala svugdje; od Hrelića, preko Barcelone, Berlina, Londona, NY, Bangkoka itd.

A sad dosta piskaranja, roba i alat u ruke i via Judino drvo! Istinski se radujemo ovom eventu! Bit će to puno više od samog pazarenja, a što vas sve očekuje, škicnite ovdje.

Obožavam radne i kreativne rođendane! :)