kasnilo otvaranje

Javio se čovjek odgovoran za jutarnji kaos na biralištu u Mostaru, objasnio zašto je zaspao

22.12.2019 u 16:20

Bionic
Reading

'Već sam tri dana pod temperaturom. Sinoć sam u krevet išao od sedam, a zaspao u 21 sat. Ne znam kako sam zaspao, inače mi se to nikad nije dogodilo', rekao je Marko Džoić (26), predsjednik biračkog odbora broj 12 u Osnovnoj školi Petra Bakule u Mostaru koji je zaspao pa je biralište otvoreno nešto kasnije

Zbog toga je nastao kaos te su ljudi čekali ispred vrata jer je umjesto u 7 sati biralište otvoreno u 7.20.

'Cijeli jutro dobivam SMS-ove od poznanika koji me zafrkavaju, ali što je, tu je. Svima se može ovo dogoditi. Baš se užasno osjećam zbog toga. Alarm je zvonio više od sat vremena, a ja ga zbog bolesti nisam čuo. Kad sam se probudio i vidio koliko je sati, doživio sam veliki stres', rekao je Džoić za 24sata.

Na pitanje je li član neke stranke u BiH, odgovorio je da nije.

'Nisam aktivan član nijedne stranke. Nakon završetka fakulteta zaposlio sam se u privatnoj firmi, a ubrzo ću se odseliti iz ove zemlje jer ne vidim budućnost u njoj', kazao je.

  • +4
Mostar: Glasači čekaju nekoliko sati na biralištu kako bi glasali na izborima za predsjednika RH Izvor: Pixsell / Autor: Denis Kapetanovic/PIXSELL

Ujedno je bio bivši predsjednik Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru koji je hrvatskog člana Predsjedništva BiH Željka Komšića proglasio nepoželjnom osobom.

'On po meni jednostavno nije legitiman predstavnik Hrvata', kratko je poručio Marko te je ocijenio stanje na biralištu u Mostaru.

'Velike su gužve od jutra, a po mojoj procjeni sigurno je dvostruko više birača nego za prošle izbore. Za sada sve ide u redu i nema nikakvih poteškoća', zaključio je Džoić.