gužve ponedjeljkom

Iz smjera čvora Zagreb zapad kolona je duga oko 6 km, a iz smjera Buzina oko 11 km

31.07.2023 u 07:03

Bionic
Reading

Kolnici su mjestimice mokri i skliski, a ponegdje ima i magle. HAK vozačima savjetuje da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila.

A1 Zagreb-Ploče-Karamatići: povećana je gustoća prometa u smjeru mora; pojačan je ulazak u Lučkom, na dionici između Zagreba i Bosiljeva II vozi se u isprekidanoj koloni, uz povremena usporavanja.

A2 Zagreb-Macelj: kolona vozila na čvoru Zagreb zapad u smjeru juga duga je oko 1 km.

A3 Bregana-Lipovac: na zagrebačkoj obilaznici (A3) u smjeru naplate Lučko (A1) iz smjera čvora Zagreb zapad kolona je duga oko 6 km, a iz smjera čvora Buzin oko 11 km.

Između čvorova Buzin i Lučko u smjeru Bregane te između čvorova Zagreb zapad i Lučko u smjeru Lipovca vozi se u kolonama u pokretu, uz povremene zastoje.

DC1 stara karlovačka cesta i Lička magistrala: zbog veće gustoće prometa usporeno se vozi na staroj karlovačkoj cesti kod Klinča Sela u smjeru Karlovca; zbog prometne nesreće prekinut je promet na DC1 kod Turnja (turanjska obilaznica). Obilazak je preko Turnja.

Jadranska magistrala (DC8): zbog jakog vjetra između Novog Vinodolskog i Senja te od Karlobaga do Svete Marije Magdalene zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila.

  • +15
Pojačan je promet prema moru - Ilustrativna fotogalerija Izvor: Pixsell / Autor: Boris Scitar/PIXSELL