problemi

Air Serbia se oglasila o avionu koji je u srijedu ujutro poletio za London i još nije stigao

27.07.2023 u 00:01

Bionic
Reading

Let Air Srbije JU380 iz Beograda do Londona u srijedu, preusmjeren je na aerodrom u Pragu, nakon što je jednom putniku pozlilo tijekom leta, priopćeno je iz ove kompanije.

Posada je odmah pokušala pružiti prvu pomoć putniku, u skladu sa svim procedurama koje se primjenjuju u takvim situacijama. Avion je na aerodromu dočekala ekipa hitne pomoći.

'S obzirom na trajanje obaveznog postupka u takvim situacijama, isteklo je radno vrijeme posade. Kompanija je u međuvremenu osigurala novu posadu koja je stigla u Prag i let JU380 biće uskoro nastavljen prema Londonu', navodi se u priopćenju kompanije Air Serbia, koje je prenio portal Danas.rs.

Povratni let JU381 iz Londona do Beograda bit će realiziran u kasnijim večernjim satima.

'Nadležne službe poduzimaju sve što je u njihovoj moći da pomognu putnicima koji su zbog kašnjenja propustili svoje veze i da ih preusmjere na alternativne letove ili da za njih osiguraju hotelski smještaj, ako je potrebno', zaključeno je u priopćenju. Iz Danas su podsjetili da zrakoplov Air Serbie koji je za London poletio u srijedu ujutro u 10.30 sati s beogradskog aerodroma 'Nikola Tesla' još nije stigao na odredište, već je, kako su to redakciji javili roditelji djece iz Užica koja su putnici u tom avionu, prisilno sletio na aerodrom u Pragu.