LEDENO DOBA NA POLJUDU

Ipak odgođen susret Hajduka i Šahtara

10.02.2012 u 12:27

Bionic
Reading

Zbog najavljenog novog snježnog nevremena i nemogućnosti osiguranja sigurnog dolaska i odlaska većeg broja navijača, iz splitskog Hajduka su odlučili najavljivani susret sa Šahtarom odgoditi za drugi, za sada nepoznati termin

Vezane vijesti

Odgođen je susret Hajduka i ukrajinskog prvaka Šahtara, koji se trebao odigrati na Poljudu u subotu u 17 sati, u čast 101. rođendana Hajduka.

Razlog odgode je snježno nevrijeme i velika hladnoća, koja je posljednjih dana okovala Split i okolicu. Iako su na Poljudu učinili sve da osposobe travnjak i tribine, štoviše u akciju su se uključili i svi zaposlenici kluba predvođeni predsjednikom Hrvojem Malešom i trenerom Krasimirom Balakovom, viša sila je ovoga puta bila jača.

Za petak navečer u Splitu je najavljen novi snijeg, koga neće biti moguće očistiti do početka susreta, pa je Maleš morao u Donjeck poslati poruku da se susret - odgađa.

Šteta, propala je lijepa prigoda da Hajduk nešto i zaradi, jer ne dolaze momčadi poput Šahtara svaki dan besplatno na prijateljske utakmice. Lijepa gesta bivšeg igrača Hajduka i standardnog reprezentativca Darija Srne tako će morati sačekati neku novu prigodu.