INFAMOUS 2!

Igre koje izlaze ovoga tjedna

06.06.2011 u 08:16

Bionic
Reading

U tjednu E3-a svakako nam neće nedostajati informacija, novosti i trailera iz svijeta videoigara, ali ni kvalitetnih igara

Zasigurno najiščekivanija igra koja izlazi ovoga tjedna je inFamous 2. Radi se o dobro poznatoj ekskluzivi za PlayStation 3 koja nasljeđuje prvi Infamous iz 2009. godine. Original je pokupio brojne pohvale kritike i publike prije svega zbog slobode kretanja i borbe, a kako će ekipa iz Sucker Puncha uspjeti u namjeri da poboljša iskustvo Infamousa, moći ćemo provjeriti već ovoga petka, 10. lipnja.

 

 

Istoga dana kao i InFamous 2, na platformama PC, PS3 i Xbox 360 pojavit će se i najnoviji Red Faction pod nazivom Armageddon. Radi se o trećem nastavku u franšizi čija će se radnja odvijati nekoliko generacija nakon uspješne Guerrille. Za razliku od Guerrille, radnja će se većinom odvijati u podzemlju Marsa, što ipak neće umanjiti mogućnosti potpune destrukcije okoline, po čemu je serijal i poznat.

 

 

U petak izlazi i Green Lantern: Rise of the Manhunters, usporedno s istoimenim filmom koji bi se uskoro trebao pojaviti i u našim kinima. Na igri radi studio Double Helix Games koji i nema neki impresivan portfolio, no 2008. radili su na Silent Hill: Homecoming. Iskreno, očekujemo u najbolju ruku neki prosječan proizvod koji sigurno neće dići veliku prašinu. U igri će moći uživati svi vlasnici konzola PS3, Xbox 360, Wii, DS i 3DS.

 

 

Za sve ljubitelje turn-based strategija kojih zaista nedostaje u posljednje vrijeme stiže Pride of Nations čija je radnja smještena u 19. stoljeće. Na igri radi Paradox Interactive, a u njoj će moći uživati samo vlasnici PC-a.

 

 

Na kraju, za sve ljubitelje Black Opsa stiže drugi DLC za posljednji Call of Duty pod imenom Escalation. Naravno, samo za PlayStation 3, jer na Xboxu 360 i PC-u se već pojavio.

 

 

 

I ne zaboravite, sljedeći tjedan nakon četrnaest godina u produkciji stiže legendarni Duke Nukem: Forever.