STANJE NA CESTAMA

HAK: Zbog prometne nesreće ograničen promet na dijelu A1

18.10.2023 u 07:28

Bionic
Reading

Zbog prometne nesreće na autocesti A1 između čvora Donja Zdenčina i čvora Lučko u smjeru Zagreba promet se vodi po dvije prometne trake uz ograničenje brzine 80 kilometara na sat, izvijestio je u srijedu ujutro Hrvatski iautoklub (HAK)

HAK je pozvao vozače na dodatan oprez zbog pješaka na autocesti A3 Bregana-Lipovac između čvorova Kutina i Novska u smjeru Bregane, gdje se vozi uz ograničenje brzine 60 kilometara na sat.

Na državnoj cesti DC3 Čavle-Svilno zbog prometne nesreće vozi se jednim trakom usporeno. Magla mjestimice smanjuje vidljivost na cestama u unutrašnjosti.

Pojačan je promet na gradskim cestama i obilaznicama, kažu u HAK-u, savjetujući vozačima da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

HAK je najavio da će od 20 sati večeras do 5 sati ujutro na autocesti A2 Zagreb-Macelj zbog radova u tunelima biti zatvorena dionica između čvorova Krapina i Trakošćan u oba smjera, a obilazak je državnom cestom DC1.

Od 22 sata večeras do 6 sati ujutro na autocesti A3 Bregana-Lipovac zbog radova u zoni čvora Ivanić Grad bit će prekinut promet na silaznom kraku iz smjera Bregane u smjeru NP Ivanić Grad i ulaznom kraku iz smjera NP Ivanić Grad u smjeru Lipovca, a vozit će se obilazno.

Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb zbog vježbe u tunelu Tuhobić od 22 sata do 4 sata bit će zatvorena dionica između čvorova Delnice i Kikovica. U pomorskom prometu nema poteškoća.