STANJE NA CESTAMA

HAK: Prometna nesreća na A3 kod Novske, vozi se uz ograničenje

28.08.2023 u 07:41

Bionic
Reading

Na A3 Bregana-Lipovac prometna je nesreća na čvoru Novska u smjeru Bregane, vozi se jednim prometnim trakom uz ograničenje brzine 40 km na sat, izvijestio je u ponedjeljak ujutro Hrvatski autoklub (HAK)

Vremenski uvjeti u većem dijelu zemlje povoljni su za vožnju, vozi se bez posebnih ograničenja, osim na dionicama gdje traju radovi. Na autocesti A1 Zagreb-Ploče-Karamatići vozi se bez većih gužvi i zastoja, a na naplatama Lučko i Demerje u smjeru Zagreba nema dužih čekanja.

Na A4 Goričan-Zagreb zbog povećane gustoće prometa između čvorova Popovec i Zagreb istok u smjeru Zagreba vozi se usporeno. Na A6 Rijeka-Zagreb uočena je životinja, srna, na 4. km između čvorova Bosiljevo II i Vrbovsko.

Na Jadranskoj magistrali (DC8) pojačan je promet u blizini turističkih središta. Na graničnom prijelazu Maljkovci (Velika Kladuša) s Bosnom i Hercegovinom osobna vozila čekaju 2 sata, a teretna jedan sat na ulazu.

Na graničnim prijelazima sa Srbijom Bajakovo (Batrovci), Tovarnik (Šid) i Ilok (Bačka Palanka) teretna vozila čekaju oko 2 sata na ulazu.

U prekidu katamaranske linije

U prekidu su katamaranske linije Pula-Zadar, Rijeka-Rab-Veli Lošinj-Novalja-Silba-Zadar.