'BILI' U POLUFINALU KUPA

Hajduk teškom mukom prošao Zelinu

12.12.2012 u 19:03

Bionic
Reading

Nakon remija u prvom dvoboju (1:1), Hajduk je u uzvratu ipak uspio pobijediti drugoligaša Zelinu sa 2:0 te je splitski prvoligaš ušao u polufinale hrvatskog Kupa. No, 'bili' su se prilično namučili za uspjeh

Nogometaši Hajduka pobijedili su Zelinu s 2:0 (prva utakmica 1:1) golovima Milića i Andrijaševića i plasirali se u polufinale gdje su još Slaven Belupo, Cibalia i Lokomotiva.

Gosti iz Zeline, baš kao što su i najavljivali, stigli su u Split kako bi što 'skuplje prodali kožu' uglednom suparniku. I u tome je momčad Dražena Biškupa posve uspjela, jer dugo su gosti držali Hajduk u neizvjesnosti.

Krstičevićeva je momčad, uz mnogo muke, iskoristivši dvije od svojih nekoliko prigoda dok će gosti sasvim sigurno žaliti za prigodama Meseca i dvije pogođene vratnice u vremenu dok im je rezultat još uvijek davao izleda da prođu do polufinala.

'Bili' su u vodstvo stigli u 14. minuti golom Milića, a od 53. minute imali su domaći i igrača više jer isključen je Fuček. No, četiri tisuće domaćih navijača 'treslo' se do 76. minute, kada je Andrijašević poentirao za konačnih 2:0.