I SUBAŠIĆ TRENIRAO

Hajduk stopera našao u drugoligašu Mosoru

18.01.2012 u 12:39

Bionic
Reading

Antonio Milić je nakon gubitka svijesti još uvijek na pretragama u bolnici, Masahiko Inoha odbija trenirati i igrati, juniori Elez i Peričić su ozlijeđeni, pa je Hajduk rezervnog stopera pronašao u Ivanu Runji, koji igra u drugoligašu Mosoru

Suočen s problemom nedostatka stopera, Krasimir Balakov je na trening Hajduka pozvao mladog Ivana Runju iz Mosora, koji će se pokušati nametnuti i ostati u konkurenciji. Milić je još uvijek na pretragama u bolnici, zbog gubitka svijesti na treningu, Inoha i dalje pokušava ishoditi raskid ugovora, a ozlijeđeni su i juniori Elez i Peričić, koji su trebali trenirati popuniti prvu momčad, pa je hitno na Poljud pozvan Runje.

U rubrici odlasci novo ime je vratar Lovre Kalinić, koji će karijeru nastaviti u Karlovcu. Kalinić je već iz Hajduka odlazio na posudbe u Novalju i Junak, no nije uspjevao izboriti poziciju prvog vratara Hajduka pored Danijela Subašića. Sada je doveden i Goran Blažević, što je mladom vrataru jasna poruka kako ga niti u nastavku sezone ne čeka ništa bolje. Pogotovo ako se Hajduk dogovori sa Subašićem, koji je jutros trenirao na Poljudu.