konačno odlučila

Grabar Kitarović neizravno objavila kandidaturu za novi mandat: Viđat ćemo se sljedećih pet godina

05.08.2019 u 11:23

Bionic
Reading

Predsjednica Republike Kolinda Grabar Kitarović u ponedjeljak je na Kninskoj tvrđavi neizravno najavila svoju kandidaturu za još jedan mandat na čelu države.

"Danas sam ovdje kao predsjednica republike, viđat ćemo se sljedećih pet godina", kratko je izjavila novinarima Grabar Kitarović prilikom proslave obljetnice Oluje.

Grabar Kitarović je u kratkoj izjavi novinarima čestitala Dan pobjede i domovinske zahvalnosti, Dan hrvatskih branitelja i 24. obljetnicu vojno-redarstvene operacije Oluja.

'Ova proslava nije zbog nas političara, nego smo tu kako bismo pokazali poniznost, zahvalnost i skupili dovoljno hrabrosti da se suočimo sa sobom i zapitali se je li svatko od nas napravio sve da bi Hrvatska danas bila uspješnija, prosperitetnija, slobodnija za svakog Hrvata i Hrvaticu, svakog građanina naše domovine', kazala je na središnjem obilježavanju 24. obljetnice VRO Oluja na Trgu dr. Ante Starčevića u Kninu.

Izvor: Pixsell / Autor: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Dodala je da je to pitanje na koje su političari dužni odgovoriti, a to je, vjeruje, zadaća i misija nove generacije, a na to pitanje treba odgovoriti djelima a ne riječima.

  • +63
Svečanost u Kninu Izvor: Pixsell / Autor: Hrvoje Jelavic/PIXSELL