MAXtv To Go Match

Evo kako i gdje možete gledati derbi Hajduk–Dinamo!

24.02.2013 u 09:33

Bionic
Reading

Iako Dinamo bježi splitskom Hajduku velikih osam bodova zanimanje za derbi u Poljudu (Arenasport 1, 18h) je ogromno

U Hajduku se nadaju kako će Poljud biti krcat, a svi oni koji nisu uspjeli kupiti ulaznicu ili nisu zbog vremenskih prilika krenuli put Splita derbi mogu pratiti putem malih ekrana na kanalu Arenasport 1 koji se nalazi u osnovnom paketu MAXtv-a.

No, za one koji nemaju MAXtv, a svakako žele gledati utakmicu uz komentar Kreše Čampe i Joška Jeličića to mogu na nekoliko načina – čak i ako se ne nalaze u Hrvatskoj.

Naime, prava na MAXtv Prvu ligu od proljetnog dijela prvenstva proširena su na cijeli svijet tako da utakmice domaće lige možete gledati u cijelom svijetu. Derbi Hajduka i Dinama tako će se gledati u Australiji, kao što je za tportal.hr potvrdio australski Hrvat Joe Šimunić, u Argentini, Čileu, Kanadi, SAD-u i tko zna još gdje, a sve zahvaljujući pay per view online servisu Match.tportal.hr

Uz nekoliko klikova mišem derbi možete gledati bilo gdje i na bilo kojem osobnom ili prijenosnom računalu.

Dodajmo još kako korisnici usluge MAXtv To Go (usluga web & mobile) također mogu utakmice gledati na svom mobilnom uređaju ako se u trenutku dok traje utakmica nalaze na putu.

Naravno i članovi communityja Tribina.hr imat će prilike prijenose utakmica uživo pratiti u sklopu tog portala uz dodatak kako je broj ulaznica ograničen, a one se mogu zaraditi ocjenjivanjem anketa i pisanjem analiza koje se ocjenjuju tj. nagrađuju vingdima.

Sve TV preporuke utakmica u ponudi MAXtv-a potražite OVDJE.

Dinamo - Hajduk (10. kolo) 3:1