KREĆU PREGOVORI

Dinamo na 'iglama', Juventus 'otima' Halilovića?

24.05.2012 u 08:03

Bionic
Reading

'Modri' dragulj Alen Halilović opet je na meti jednog europskog nogometnog velikana. Nakon ranijeg zanimanja Real Madrida sada je Dinamov tinejdžer na meti Juventusa

Prošle godine madridski Real je ozbiljno zagrizao za 16-godišnjeg Halilovića. Izvršni predsjednik Zdravko Mamić nije popuštao, nastala je gužva u kojoj je mladi igrač suspendiran, a njegov otac je dobio otkaz na mjesto trenera u Dinamovoj omladinskoj školi. Kasnije se situacija smirila, a najveća pobjeda je bila što je talentirani veznjak ostao u maksimirskom klubu.

No nova prijetnja zove se Juventus. Kako piše SN aktualni talijanski prvak najavio se u 'Mamićeve dvore' kako bi razgovarao o Haliloviću. Dinamo se opet nalazi u teškoj pregovaračkoj poziciji, jer Juventus treba platiti na ime odštete samo po 90 tisuća eura za svaku godinu članstva u matičnom klubu (i obitelj preseliti u Torino).

Otac Sead Halilović je ostao zakopčan po pitanju odlaska njegovog sina, ali je naglasio kako ne želi da s Dinamom bude nekakvih 'repova'.

Prema pisanju hrvatskog sportskog lista Dinamo, uz dobru Juventusovu volju, može izvući maksimalno milijun eura na ime odštete, što sigurno neće zadovoljiti ljude u Maksimirskoj 128, pošto je Halilović apostrofiran kao igrač koji će u budućnosti vrijediti desetke milijune eura.

Na redu su mukotrpni pregovori…

Uključite se i vi u raspravu oko ove i drugih nogometnih tema – registrirajte se na Tribina.hr, informirajte se o vlastitoj reputaciji i sudjelujte u stvaranju sadržaja novog domaćeg nogometnog communityja!