od graševine do martella

Čime će se nazdravljati u Osijeku? Evo na što će potrošiti 200.000 kn, bez PDV-a

26.03.2018 u 15:07

Bionic
Reading

Grad Osijek će za grickalice, svježe voće, čokolade, tople napitke te alkoholno i bezalkoholno piće za godinu dana potrošiti 199.000 kuna bez PDV-a iz gradskog proračuna. A čime će se sve nazdravljati u gradskoj upravi?

Prema računici gradskih službi, koje su na službenim stranicama Grada Osijeka oglasile poziv za dostavu ponuda, vrijednost nabave procijenjena je na 199.000 kuna bez PDV-a. Traže se topli napici, alkoholna i bezalkoholna pića, ali i svježe voće.

S najpovoljnijim ponuditeljem, onim s najnižom ponuđenom cijenom, sklopit će se ugovor na godinu dana, a robu će početi dostavljati Gradu Osijeku čim se stave potpisi na njega.

U osječkoj gradskoj upravi nazdravljat će se tako sa šest boca pjenušca Bakarske vodice, ali će biti i po 30 butelja beljske Graševine i Frankovke.

Najviše se, ipak, traže PVC bočice Jane od 0,5 litara, čak 5000 komada, a slijedi Coca-Cola s 2000 bočica. Gosti će se moći ponuditi i konjakom, viskijem i rakijom.

  • +3
Osijek Izvor: Pixsell / Autor: Davor Javorović

Na listi je, tako, i šest boca konjaka Martell, dvije boce viskija Ballantine's, ali i 12 Jack Danielsa, isto koliko i Fructalove rakije Vilijamovke te Jagermeistera.

U ponudi je oglašena i potreba za po 25 kilograma jabuka, naranči i banana, a traži se i sto pakiranja slanih štapića.

Tko će zadovoljiti potrebe uprave Osijeka, znat će se u četvrtak, kad se otvaraju pristigle ponude.