zatvorena sjednica

Božinoviću, Berošu i ekipi Vlada priključila još jednu članicu

  • Autor: V. P. P./Hina
  • Zadnja izmjena 26.03.2020 18:15
  • Objavljeno 26.03.2020 u 18:15
tportal

Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic / CROPIX

Vlada je na zatvorenom dijelu sjednice u četvrtak imenovala dr. Maju Grba-Bujević dodatnom članicom Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske

Dosadašnja predsjednica Vijeća za djecu Maja Vučinić-Knežević je razriješena, a novom je predsjednicom, kao predstavnica Ministarstva za demografiju, imenovana Marija Pletikosa.

Ovlaštenje za obavljanje poslova ravnatelja Zavoda za zaštitu okoliša i prirode u Ministarstvu zaštite okoliša, do provedbe javnog natječaja za imenovanje ravnatelja, Vlada je dala Aljoši Dupliću. Do tog je roka ovlastila Marka Markića za obavljanje poslova ravnatelja Uprave za programe i projekte Europske unije, europske i međunarodne poslove u Ministarstvu zaštite okoliša i energetike.

  • +16
  • +13

Nacionalni stožer civilne zaštite

Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic / CROPIX

Među kadrovskim rješenjima Vlade je i ono o razriješenju članice Komisije za granice Zrinke Smeh Martinović i zamjenice članice Dunje Bujan, dok su kao predstavnici Ministarstva obrane imenovani brigadir Darko Vukasović i zamjenik Ivan Klasan, stoji u priopćenju.

Igor Radić, dosadašnji predstavnik Republike Hrvatske u Međuvladinoj organizaciji za međunarodni prijevoz željeznicom te dosadašnji zamjenici predstavnika Lovorka Podolar i Tibor Jurković razriješeni su. Kao predstavnici Ministarstva mora, prometa i infrastrukture u tu su međuvladinu organizaciju imenovani Danijel Krakić kao predstavnik, te Sonja Mandić i Marija Viličić kao zamjenice predstavnika.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!