forum mladih

Bernardić na Twitteru kukao kako je razočaran, pa mu spustili: Zašto plačeš?!

13.12.2018 u 16:43

Bionic
Reading

Predsjednik SDP-a Davor Bernardić na Twitteru je komentirao trojac koji je glasanjem za zagrebački proračun spasio Milana Bandića kazavši kako je razočaran. Forum mladih SDP-a Zagreb retweetao je njegovu objavu uz komentar: Zašto plačeš, ti si slagao listu za Skupštinu

'Razočaran sam zbog razvoja događaja u Skupštini. To je klasični primjer trgovine. Od Kluba Darinka Kosora nisam ni očekivao više, na njega je vršio pritisak sam Plenković. Duboko me ražalostilo što je kolega iz @HSSHrvatska digao ruku. On sigurno više neće biti član Kluba SDP-a', napisao je Bernerdić na Twitteru.

Zagrebačka podružnica Foruma mladih SDP-a podsjetila ga je načinjenicu da je sam Bernardić slagao listu za Skupštinu.

'Zašto plačeš, ti si slagao listu za Skupštinu', poručili su mu na Twitteru.

Zastupnici zagrebačke Gradske skupštine u četvrtak su većinom podržali zagrebački proračun težak 8,19 milijardi kuna, koji je veći za 185 milijuna kuna u odnosu na ovu godinu.

Za proračun je glasalo 26 zastupnika, njih 24 je glasalo protiv, a nitko nije bio suzdržan.

Gradonačelnik Milan Bandić prihvatio je sve HDZ-ove amandmane, a oporba nije uložila niti jedan amandman na prijedlog proračuna, koji ocjenjuje megalomanskim i smatra da ne donosi dobrobit građanima.

Za proračun je glasalo troje zastupnika koji su nedavno za tportal tvrdili kako ga ne misle podržati.

Tri glasa potrebna za izglasavanje novog zagrebačkog proračuna Milanu Bandiću su osigurali glavni tajnik HSS-a Ilija Ćorić, HSLS-ov zastupnik Miroslav Polovanec i zastupnik Nezavisne liste Zagreb Jozo Milićević,