sukob na društvenim mrežama

Batarelo Beljaku: Ajmo Krešo vidjeti koliko ste muškarac, a koliko ste samo ideološki cmizdravac

10.03.2019 u 22:03

Bionic
Reading

Predsjednik udruge Vigilare Vice John Batarelo u nedjelju navečer podužim se postom na Facebooku obratio predsjedniku HSS-a Kreši Beljaku i poručio mu: 'Ajmo Krešo vidjeti koliko ste muškarac, a koliko ste samo ideološki cmizdravac'

Riječ je o Batarelovom odgovoru nakon što mu je Beljak napisao da napusti Hrvatsku i 'da pokuša svoju zatucanu, primitivnu pripiz...u stvarati u rodnoj Australiji .

'Za katolika Vicu želim: da što prije postane opet samo Vincent John, da izmoli sto "očenaša" na zagrebačkom aerodromu prije nego zauvijek odleti nazad tamo odakle je došao, da pokuša svoju zatucanu, primitivnu pripizdinu stvarati u rodnoj Australiji, a ne kod nas', napisao je Beljak.

Beljak je ragirao na Batarelov post na Međunarodni dan žena u kojem je Batarelo govorio o katoličkom viđenju žena u društvu.

  • +10
Sva lica Vice Batarela Izvor: Pixsell / Autor: Patrik Macek

'Specifično Kreši Beljaku i općenito njemu sličnima... Nadam se da ste se smirili od vašeg infantilnog histeriziranja i jadnog cmizdranja i cendranja. Jako nedolično za muškarce. Kod vas se vidi onaj tipičan trend kod svih ogromni broj progresivaca a to je da nemate niti logičnosti niti argumenata. Imate što se na engleski zove knee jerk emotivne reakcije, što je vrlo zabrinjavajuće za političare od koje se traži određena zrelost', odgovorio je ratobornom Beljaku Batarelo.

Podsjetimo, Beljak nije samo napao Batarela, već i europarlamentarku Ružu Tomašić koju je prozvao pripadnicom ustaške emigracije zbog stava oko zabrane održavanja mise na Bleiburgu. I nju bi Beljak bi potjerao iz Hrvatske riječima: Sikter iz naše Hrvatske!