svađe na mrežama

Orešković pitala o 'eliminaciji Srba' i 'konačnom rješenju', stigao odgovor HDZ-a

24.04.2024 u 21:27

Bionic
Reading

Ponovno je zaiskrilo na relaciji Dalija Orešković - HDZ, a svađa se provodi na društvenim mrežama

Izabrana zastupnica Dalija Orešković (DO i SiP) na društvenoj mreži X komentirala je vijest o završetku prvog kruga pregovora HDZ-a i Domovinskog pokreta, a pritom se posebno osvrnula na izjavu potpredsjednika HDZ-a Ivana Anušića koji je rekao da se 'ide ka konačnom rješenju'.

'I, jeste li već eliminirali Srbe ili ćete to nakon što se do konačnog rješenja stigne?', poručila je Orešković HDZ-ovcima na X-u, a oni su joj odgovorili na Facebooku.

'Umjesto da prizna uvjerljivi izborni poraz ljevice, Dalija Orešković i dalje je zaslijepljena mržnjom i gubitničkim kompleksima! Nakon što je predsjednika HDZ-a usporedila s Hitlerom i nakon što redovito u svojoj totalitarnoj maniri dehumanizira i vrijeđa političke neistomišljenike, sada je otišla korak dalje. Prizemnim izmišljotinama povezuje Holokaust sa statusom nacionalnih manjina u Hrvatskoj, a čija je prava Vlada HDZ-a promicala i štitila u protekla dva mandata. Ovakvim prozirnim podmetanjem, ona u biti duboko podcjenjuje i same manjine. Kakva demonstracija očaja i frustracije poražene ljevice - kojoj su građani 3. put zaredom dali odbijenicu na izborima!', napisali su HDZ-ovci na Facebooku.

  • +37
Andrej Plenković obratio se okupljenima u stožeru HDZ-a Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban/PIXSELL